Aparat brzo testiranje stanja organizma

Web Wellness portal – Life Expert Profi, Life Expert i Life Balance

Wellness tehnologija XXI vijeka za testiranje i harmonizaciju organizma namijenjena profesionalcima i laicima za kućnu upotrebu

Nazovite: 091 622 44 64

15.11.2019. Predavanje za nove
16.11.2019. Edukacija

Life Expert

Life Expert

Kompanija Business Process Technologies je napravila sustav za brzo testiranje stanja organizma i wellness terapiju biorezonantnom tehnologijom. Web Wellness sustav se zasniva na najnovijim dostignućima kvantne analize i drevnim metodama istočnjačke medicine. Sustav se sastoji od uređaja za testiranje Life Expert Profi za profesionalce (ili Life Expert za kućnu upotrebu) i uređaja Life Balance za terapiju koji se preko kompjutera i interneta povezuju sa velikom bazom podataka na serveru. U roku od 1 do 2 minute može se dobiti prikaz trenutnog stanja organizma, kao i skup neophodnih programa koji se mogu primijeniti online (preko Life Expert Profi aparata) ili offline (preko Life Balance).

U samom Life Balance-u postoje 3 skupa programa: 35 antiparazitnih programa, 35 harmonizirajućih programa i 1 program za energiju. Također, postoji uz to i poseban kompjuterski program Life-Pro koji kompetentnim stručnjacima omogućuje pravljenje niza dodatnih programa sa specifičnim frekvencijama.

Web Wellness sustav omogućuje upotrebu 3 osnovne metode za testiranje i terapiju: segmentalnu analizu (Rapid test), elektropunkturu po Voll-u i Vega test (Vegetative Resonance Test), a omogućuje i usporedbu mjerenja. Također se mogu testirati dodaci prehrani, hrana, kozmetika, a moguće je napraviti i listu individualno podobnih i nepodobnih namirnica – netolerancija na hranu.

Za malo više od 1 minute, koliko traje test, dobivaju se izvještaji bazirani na skeniranju 47 sustava organa u ljudskom tijelu koje laici, bez ikakvog prethodnog znanja mogu tumačiti preko boja (a odgovarajuću terapiju dobivaju sa servera), dok liječnici mogu imati izvanredan uvid u kompletno stanje na osnovu slijedećih izvještaja:

 • Opće stanje organizma i procjena rizika za osnovne sustave
 • Dijagram po organima
 • Rangiranje po prioritetima
 • Vjerojatne dijagnoze i deficiti
 • Stanje kičmenog stupa
 • Aurogram
 • Čakre
 • Paraziti po vrsti i organima
 • Biološka starost
 • Preporuke za dijetu
 • Toksini i teški metali
 • Deficit vitamina
 • Netolerancija na hranu…

Čakre

Čakre

Sustav osigurava automatsko kreiranje individualnog programa za Life Balance, kao i online preporuku preko Life Expert Profi od 20 minuta. Interesantna je i mogućnost izbora dodataka prehrani ili preparata i preko tzv. “virtualnog kontejnera” u bazi podataka, koja se nalazi na internetu, kao i odgovarajućih programa prehrane.

Uređaji koriste elektromagnetne valove niske frekvencije i potpuno su bezopasni za upotrebu i od strane djece i od strane odraslih.

Preduvjeti za upotrebu sustava

Adekvatan prostor, Internet veza, kompjuter, uređaji i osoba koja umije koristiti kompjuter – svaki laik poslije kratke obuke može koristiti sustav pod uvjetom da nije daltonista. Samo pravljenje posebnih kompleksa sa programa Life-Pro, kao i upotreba Vega testa i metode po Voll-u, zahtjeva stručne kompetencije.

Poslovna prilika

Preporučite i zaradite.

Poslovna prilika za sve koji žele raditi sa vodećom ruskom kompanijom na polju zdravlja i poslovnih mogućnosti.

Ako ste alternativac, maser, fizioterapeut, homeopata, liječnik ili se bavite nekom drugom oblašću brige o zdravlju ovo je idealna prilika za vas. Možete svojim klijentima i poznanicima ponuditi NAJBOLJE IZ RUSIJE. Tako će vaši rezultati biti potpuni.

Kompanija Business Process Technologies omogućuje svojim marketingom vrhunsku zaradu svima koji zavole njene APARATE i preporuče ih drugima.

Upoznajte se sa našim aparatima, preporučite ih i vi počinjete zarađivati i stvarati vlastiti posao. Svoja pozitivna iskustva i iskustva mnoštva drugih osoba koje su koristile naše aparate prenesite drugima.

ŠTO NUDI OVAJ POSAO

 • Vlastiti posao i vlastito radno vrijeme
 • Ovaj posao možete oglašavati preko facebooka, instagrama, twitera ili preporukom prijateljima, poslovnim partnerima, poznanicima i rodbini.
 • Možete ga obavljati kod kuće, u poslovnom prostoru ili možete otići kod klijenta.

Što vam je sve potrebno za taj posao: Laptop ili kompjuter, Windows 10 i Life Expert aparat sa softverom. Vrlo je jednostavno rukovanje. Potrebno vam je samo malo edukacije.

Dugoročan i siguran posao

Dobru zaradu
Ovaj posao omogućuje najmanje 3 vrste zarade:
1. Prodaja aparata
2. Primanje klijenata i analiza organizma, čakri i aure
3. Prodaja Tianshi dodataka prehrani i vitamina koje preporuči program

ŠTO SVE NUDI OVAJ APARAT
Jednostavno korištenje. Mnoštvo mogućnosti. Pogodan i za kućno korištenje (uz malu edukaciju)
Snimanje čakri i aure je djelić onoga što možete sa ovim aparatom.

Za sve informacije nazovite: 091 622 44 64
Inozemstvo: +385 91 622 44 64