COINMAMA

Posao bez ulaganja

Kako naslov kaže ovo je posao bez ulaganja. Na ovom youtube videu dobit ćete opis kako  otvoriti Affiliate račun na COINMAMA. Ako vam nije poznato “affiliate” znači preporuka ili u nekim slučajevima preprodaja tuđih usluga i proizvoda. Vi ne trebate ništa ulagati. Dobit ćete svoj referral link koji ćete na Facebooku ili na svojoj web stranici preporučiti. Od svakoga tko kupi bitcoine i to učini preko vaše stranice vi ćete zauvijek dobivati 15% od svih kupovina.

Ako netko kupi recimo bitcoine za 1000$, coinmama će zaraditi 100$, a vi ćete od toga dobiti 15%, tj. 15$. Nakon tri uspješne prodaje vi ćete moći zatražiti isplatu. Coinmama ne radi direktnu isplatu na vaš račun. Vi trebate imati walet adresu na koju će vam poslati novac. Ako nemate račun možete ga besplatno otvoriti na https://blockchain.info/wallet/

Za posao ćete dobiti referral linkove i lijepe banere.

Isplata je svaka dva tjedna ili na zahtjev.

CoinMama: Buy Bitcoins with Credit Card

COINMAMA–> https://www.coinmama.com/?ref=leo93 (Moj affiliate link. Preko njega se uključite u posao. Kada otvorite stranicu kliknite na Affiliate kako bi otvorili svoj račun.)

Vi samo trebate posjetiteljima preporučiti da bitcoine kupe na vašem sajtu.

Vi ćete dobiti svoj affiliate link i banere i posjetitelji će moći kupiti bitcoine preko vaše stranice.

Coinmama affiliate program

coinmamaDescription: CoinMama allows people to purchase bitcoins with a credit card.

Commission per sale: 15% of Coinmama’s commission on ALL of your referrals purchases including all their future purchases.

Commission When A Customer Spends $100: $1.5 (paid in BTC).

How Long Commissions Are Earned: Forever.

Payout Frequency: Monthly.

Minimum Earnings for Payout: No minimum.

Payouts Sent Automatically to Your Bitcoin Address: Yes.

Provides Reports on Your Referrals: Yes.

Has this program been tested to work: Yes.