DODATNA ZARADA

Pozdrav prijatelji. Vjerojatno ste i vi u potrazi za profitabilnim online poslovima kao i ja. Na internetu ima puno prevara i nije lako naći dobar posao. To vam je kao tražiti iglu u plastu sijena.

Trenutno imam nekoliko dobrih i relativno sigurnih poslova u koje sam i sam uključen i dobro zarađujem.

Hashing Ad Space

Ovo je sajt za oglašavanje, ali možete također zarađivati gledajući oglase. Svaki oglas traje 7 sekundi.

Za razliku od sličnih sajtova gdje je zarada u centima, ovdje se zarada vrti od 0,70$ – 1$ ovisno o cijeni Asimija. Zarada je tako visoka jer gledanjem oglasa rudarimo novu kriptovalutu koja se zove Asimi.

Da bi gledali oglas trebate kupiti paket koji košta 100$. Svaki oglas vam daje mogućnost gledanja jednog oglasa.

Ako recimo kupite 5 paketa onda ćete dnevno moći pogledati 5 oglasa.
Jedan paket se dobije besplatno. Probajte vidjet ćete da je vrlo zanimljivo.

Kada se skupi najmanje 50 Asimija možete ih prebaciti na Wives mjenjačnicu i promijeniti u dolare i podići.

S obzirom da sa prebacivanjem kriptovaluta ne smijete pogriješiti jer ih onda lako nepovratno izgubite potrebno je malo veće iskustvo. Ali postoje i video uputstva korak po korak.

Zarađivati također možete i na referalima, tj. preporukama. Na sajtu je sve objašnjeno.

dodatna zarada

Wealthy Affiliate

Wealthy Affiliate je online zajednica pokrenuta Wealthy Affiliate2005. godine od strane dvojice internet marketing stručnjaka Carson & Kyle i vrlo brzo je postala jedna od najboljih organizacija za pokretanje i razvijanje uspješnog online biznisa. Wealthy Affiliate nije nekakav “sistem za brzu zaradu” ili piramidalni scam, kakvih ima stotine na webu. Prije svega, to je online poslovna zajednica i centar za poduku u području internet marketinga i biznisa. Wealthy Affiliate je 100% LEGALAN način za ostvarenje internet zarade.

Što je sve uključeno u Wealthy Affiliate ?

• video trening, korak-po-korak poduka i lekcije
• zajednica od 580.000 članova
• svakodnevna pomoć od strane stručnjaka u WA
• dvije besplatne web stranice zajedno sa hostingom (također i pomoć u kreiranju stranica)
• i sve to potpuno BESPLATNO!

Osim Starter članstva koje je besplatno, postoji i nadogradnja na Premium članstvo koje se plaća. Ali taj paket nije obavezan, već je vama na volju hoćete li mu pristupiti ili ne. Ne trebate ništa plaćati da se registrirate u Wealthy Affiliate, početno besplatno članstvo je sasvim dovoljno da pokrenete svoj online biznis što uključuje 2 web stranice, online poduka te svaku drugu pomoć koja vam zatreba.

Premium članstvo nudi gomilu lekcija kako naučiti sve o Internet poslovanju i daje vrlo korisne alate. Npr. kako pronaći profitabilnu nišu (jedan mali profitabilni segment posla, npr. stolice za male bebe, dresiranje pasa i sl.), zatim ključne riječi s kojima možete pobijediti konkurenciju i rangirati se na prvoj stranici Googla. Biti dobro rangiran znači imati puno posjeta, a onda i zaradu.

Osim toga Premium članstvo još nudi dobru affiliate zaradu. Za svaku preporuku dobivate 23,5$ svaki mjesec sve dok je ta osoba Premium član. Pa recimo da ste uključili 50 Premium članova vaša mjesečna zarada je 1175$. Isplati se potruditi.

Učlani se