Fargocoin Befargo – Što je to i Zašto je Fargocoin POSEBAN?

FRGC

ZAŠTO JE MOJ IZBOR FARGOCOIN

kvacica25  600 do 1000% zarade cca za godinu dana od rudarenja likvidne kripto valute Fargocoin!

kvacica25  Od 10-15% zarada od članova koje ste uključili. Binarni sustav uključivanja.

Fargocoin

Obavijest!

rudarenje fargocoina

Svaka 2-3 mjeseca ulog se poduplava. Uplata ide u pooling (zajednički bazen) radi bržeg rudarenja. On traje dok ne dođe na 90%. Pooling je trenutno na 82%. Oni koji sada uđu sa uplatom neće morati čekati 2-3 mj. da im se ulog podupla. Ako ste planirali investirati u Fargocoin onda se požurite. Za 2-3 dana će vjerojatno biti kasno za upasti u ovaj pooling.

1. FARGOCOIN JE LEGALNA KRIPTO VALUTA

2. FARGOCOIN JE LIKVIDNA KRIPTO VALUTA – može se u svakom trenutku
kupiti ili PRODATI za $, € ili Bitcoin na vanjskim burzama

3. FARGOCOIN JE UPORABLJIVA KRIPTO VALUTA
Već sada, izravno za Fargocoin bez posrednika, možemo platiti
– booking hotela u preko 300.000 hotela diljem svijeta
– avionske karte u preko 100 najboljih zrakoplovnih kompanja svijeta, uključujući Croatia Airlines

4. FARGOCOIN JE KRIPTO VALUTA, KOJA SE NALAZI U PROCESU RUDARENJA.
Mogućnosti rudarenja FRGC su vrlo isplative za svakoga.

Pridruži se najboljem timu svjetskih lidera i zarađuj bez rizika i gubitka!

Registracija

Zašto Rusi masovno kupuju Fargocoin?

Rusi, kao i ostali sve više prepoznavaju potencijal Fargocoina, jer se već sada s njime mogu direktno plaćati mnoge usluge u cijelom svijetu što nije slučaj čak ni sa Bitcoinom. Ako želite plaćati Bitcoinom morate ga prvo promijeniti u neku tekuću valutu. Rudarenjem Fargocoina bi se lako moglo povećati ulog i do 1000%.

Kako do novaca za STAN, AUTO ili nešto drugo!

Ovdje je rješenje: Ako recimo uložite 15% od potrebne sume u rudarenje Fargocoina za 1,5 god. dobit ćete potrebnu sumu, pod uvjetom da ulog u tom vremenu ne dirate.
Recimo uložite 15.000 kn – na kraju bi trebali imati 100.000 kn.
Ili recimo uložite 15.000 $ – na kraju perioda imati ćete 100.000 $.

Naravno mi vam ovo ne možemo garantirati. To je moguće pod pretpostavkom da se ne dogodi nešto nepredviđeno. Ulaganja su uvijek bila rizična. Netko se obogati, a netko ostane bez svega. Zato oprez!

OPREZ!
Ulaganje u rudarenje kriptovaluta je općenito riskantno zato što su se pojavile i mnoge lažne kompanije koje nude rudarenje i pri tome obećavaju enormno veliku dobit. Tu treba biti oprezan jer ima jako puno lažnih stranica kreiranih samo da vam uzmu novce. Zato se uvijek posavjetujte sa osobama sa više iskustva.

Fargocoin Befargo – Što je to i Zašto Fargocoin JE POSEBAN?

kvacica25  Kompanija-partner Befargo predlaže svima VEOMA ISPLATIVE UVJETE rudarenja kripto valute Fargocoin u pulu rudarenja. Kod sudjelovanja u takvom mining pulu mi možemo povećati naš kapital u kovanici Fargocoina za 500 do 1000% na godinu dana!

Primjer: Uložili smo 100 Fargocoina u mining Pool i približno za godinu dana možemo imati 600 do 1000 Fargocoina – i sve to bez računanja rasta u cijeni same valute!

tablica zarade od rudarenja

kvacica25  Kompanija Befargo predlaže odličnu zaradu po marketingu.

Ponudite vašim poznanicima i prijateljima mogućnost sudjelovanja u rudarenju Fargocoina i zaradite jako puno dodatnih Fargocoina.

zarada od preporuke

Kako se registrirati?

Registracija je besplatna. Registrirajte se i pogledajte kako izgleda platforma.
Registrirati se možete na ovom linku: https://befargo.com/

Da biste započeli rudarenje ili da biste počeli zarađivati 10-15% od preporuka potrebno je kupiti barem najmanji paket. Naravno što je veći paket to je i zarada veća. Ispod su tri jednostavna koraka kako započeti svoj biznis.

1. Uplata. Lijevo u meniu kliknite na Add Funds > Deposit > Upišite u polje Amount (FRGC): 15 ili veći paket i ispod odaberite način plaćanja. Vrlo vjerojatno će to biti Advanced Cash ili Bitcoin. Ako nas kontaktirate vjerojatno netko od naših ima na računu bitcoine ili dolare pa će uplata biti puno brža. Kod prve uplate potrebno je platiti 5 FRGC za registraciju, a odabrani paket od 10-3000 FRGC ide u pooling (rudarenje).

2. Kupovina Tokena. Da biste započeli rudariti ili zarađivati od preporuka potrebno je kupiti TOKENE. Kliknite na Affiliate membership > Buy Now > odaberite jedan od paketa i kliknite na “BUY NOW”.

3. Rudarenje Fargocoina. Kada ste kupili Tokene trebate ih ubaciti u Mining Pool (bazen za rudarenje). Kliknite na Mining Pool > Send to Split > upišite količinu (najmanji paket je 100) i kliknite na Send.

4. Izračun zarade: Naravno svakoga zanima koliko će zaraditi. Evo kako izračunati zaradu.

Ako ste recimo kupili 100FRGC (po sadašnjem tečaju 1FRGC=9$) u vrijednosti 900$ za to ćete dobiti 1000 TOKENA koje trebate staviti u Pooling (rudarenje). Nakon 2-3 mjeseca ulog će se poduplati i imat ćete 2000 TOKENA.

Da bi izračunali zaradu 2000 TOKENA podijelite sa 17,82 težina rudarenja i dobit ćete Fargocoine.
2000 TOKENA : 17,82 = 112,23 FRGC
60% možete podići, a 40% ostaje za rudarenje.

Pojašnjenje: U ovom primjeru ste 100 FRGC uložili, a 12,23 FRGC je vaša zarada. 60% od toga možete podići, a ostatak ostaje za rudarenje.
Ukoliko u međuvremenu Fargocoin poraste tim više vaša dobit će biti veća.
Preporuka je da ostavite bar dva splitinga (ciklusa) i onda će se zarada značajno povećati. Onda će se tih 2000 TOKENA poduplati i imat ćete 4000 TOKENA.

Registrirati se možete na ovom linku: https://befargo.com/

Fargocoin Befargo – REGISTRACIJA U BEFARGO

Fargocoin Befargo HR – PRVI KORAK NAKON REGISTRACIJE – kupovina paketa i tokena

VAŽNO!

Kada se registrirate niste sami. Mi ćemo vas kontaktirati i pomoći vam u svemu.
Redovito se održavaju edukacije što je to FRGC, kako rudariti, kako napraviti izvrstan marketing, kako maksimalno zaraditi.

PAŽNJA
SVAKI PARTNER NAŠE STRUKTURE “1. Team” dobiva na POKLON  lending web stranicu (naravno sa vlastitim podacima), potpunu edukaciju po kriprovalutama i maksimalnu pomoć i podršku po bilo kojem pitanju poslovanja.

Fargocoin Befargo – HR MARKETING U DETALJIMA