Kraj svijeta prema Tori – junica, ribe, zmija i ovca

Kraj je skroz blizu? Ispunila se još dva biblijska predskazanja

U zadnjih nekoliko mjeseci pojavila su se tri znaka koja su potaknula tvrdnje da bi se mogla ostvariti biblijska proročanstva o kraju svijeta i dolasku Mesije. Neki tvrde da Apokalipsa stiže 2021. godine

Pojedini židovski učenjaci tvrde da je Apokalipsa sve bliže. Tri biblijska predskazanja ostvarila su se jedno za drugim. Najprije se otelila savršena crvena junica, nakon toga su se u Mrtvom moru pojavile ribe, a zatim se zmija ukazala na Zidu plača u Jeruzalemu.

Podsjetimo, u rujnu ove godine nakon 2000 godina u Svetoj Zemlji otelila se savršena crvena junica. U Izraelu vjeruju da je to znak kraja svijeta i da će uskoro Isus Krist po drugi puta doći i suditi živima i mrtvima.

Prema hebrejskoj Bibliji to znači da će se Židovi nakon 2000 godina vratiti u Izrael, sveti hram će biti ponovo izgrađen, milijarde ljudi će nestati sa zemlje tijekom narednih sedam godina zbog prirodnih katastrofa. Antikrist će ustati i vladati svijetom, a bitka Armagedon će početi u blizini Izraela.

Isus će se vratiti kako bi uništio Sotonu i onda će predsjedati Sudnjim danom.

Ribe u Mrtvom moru

Ezekiel, starozavjetni prorok predviđao je da će Mrtvo more na kraju vremena biti puno riba odnosno da će pred kraj svijeta, slane vode ponovo biti pune života.

Prema Ezekielu 47: 8-9, “bit će vrlo velika mnoštva riba”.

Naime, razina Mrtvog Mora je viša od 400 metara ispod razine mora i predstavlja najnižu točku na Zemlji. Zbog preslanog okruženja,to je mjesto gdje ne obitavaju živa bića, osim nekih bakterija. Zato se tako i zove. Sada Mrtvo more oživljava, navodno su otkriveni izvori svježe vode i u njoj su se pojavile ribe.

Izraelski fotoreporter Noam Bedein prošli je mjesec objavio slike živih stvorenja u malim ponikvama oko Mrtvog mora. On tvrdi da je na istom mjestu uočio i biljke.

Ovo mjesto je prokleto u biblijskim vremenima, a sada možete tu doći i vidjeti ribe na mjestima gdje se voda povukla. O svemu tome pričao je Ezekiel – rekao je Bedein.

Zmija je uplašila goluba

Treća neobična pojava, odnosno treći znak da je kraj svijeta i dolazak Mesije blizu, je zmija koja je prošli tjedan ispuzala iz kamena na izraelskom Zidu plača i prekinula molitvu. Izazvala je paniku među vjernicima. Navodno je pokušala napasti goluba što neki tumače kao simbol da živimo u opasnim vremenima. Zmiju je primijetio jedan vjernik, koji se popeo na zid da je ukloni.

Zloslutno znamenje, personificirano zmijom iz Edena, ponovo će se javiti u danima prije Mesije  – navode učenjaci.

Neki tvrde da početak kraja zapravo počinje 2021. godine.