Krediti od 1.000 – 50.000 EURA za zaposlene u Njemačkoj

Auxmoney je poznata kreditna agencija u Njemačkoj. Ako radite i živite u Njemačkoj iskoristite povoljnije brze  kredite.  Bez papirologije online se registrirajte i pošaljite besplatni upit.  Za samo nekoliko minuta saznat ćete da li će investitori financirati vaš kredit ili neće.

• za odmor
  • auto krediti
  • za samozapošljavanje
  • renoviranje , namještaj, tehnička roba
  • zatvaranje drugih kredita
  • tekući račun
  • drugo
S više od 668.000 članova i više od 95 milijuna € kreditnog volumena. Najbolji partnerski program za kredite u Njemačkoj.
Brzo, jednostavno bez papirologije. U samo nekoliko minuta, saznat ćete da li investitori žele financirati vaš kredit. Imate svoj novac na računu u roku od nekoliko dana.

Savjet: prijevedite web stranicu na Hrvatski: upotrijebite Google Chrome kako biste stranicu od AUXMONEY-a preveli na Hrvatski. Kliknite desni klik miša i odaberite “Prevedi na Hrvatski”.

Posudba do 50.000 €

Kliknite na baner za više informacija
Geld leihen
Pogledajte video:

Krediti za samozaposlene
auxmoney - Geld leihen für die Selbständigkeit

Kako ispuniti zahtjev za kredit?

Kliknite na ovaj link: https://www.auxmoney.com/?afid=10014947 i otvorit će vam se stranica od Auxmoneya. Ispunite podatke u poljima kako slijedi:

So leiht man Geld heute  (Posudba novca)

1. Ich brauche (trebam) – u ovom polju odaberite koliko eura trebate.
  2. fur Bitte wahlen… (molim izaberite) – odaberite za koju svrhu vam treba kredit
  3. Wunschkredit anfragen (Ispunite zahtjev za kredit) – kliknite na ovaj gumb.
  4. Kada ste kliknuli na gumb (Wunschkredit anfragen) sada vas na slijedećoj stranici pita za email i password (lozinka) novog računa kojeg ćete kreirati. Upišite svoj email i izmislite neku lozinku. Prvo slovo treba biti veliko, upišite neka slova, broj i jedan znak (npr. znak za dolar, navodnike, ljestve ili bilo što drugo). Kada ste to uspješno ispunili, zapišite si u neku bilježnicu svoje login podatke kako bi se slijedeći puta znali logirati na stranicu. Ispod označite kvadratić i kliknite na gumb: Jetzt kostenlos anfragen (Zatražite besplatno).
  5. Zatim otvorite svoj email i potvrdite link koji su vam poslali. To je uobičajeni postupak provjere da je to stvarno vaš email.

Uobičajena pitanja i odgovori:

Koji su uvjeti za dobivanje kredita?
Trebate biti zaposleni u Njemačkoj, tamo imati prijavljeno boravište i u njihovoj banci primati plaću.

Ne znam Njemački. Što da radim?
Kada otvorite Google tražilicu onda desno imate kvadratić sa 9 točkica. Google prijevod Kliknite na to i otvorit će vam se menu i u tom meniju imate ikonu Google translate (Prevoditelj). On će vam prevesti svaki vaš tekst. Upišete na svom jeziku i odaberete da vam prevede na njemački. Google translate prevodi na nekih 60 jezika. Isto tako vam može sve prevesti sa bilo kojeg jezika na vaš vlastiti jezik.

Naravno nećete valjda prepisivati cijeli tekst i ubacivati u Prevoditelj. Jednostavno sa strelicom miša označite tekst (zaplavite) koji želite prevesti, stisnite tipku CTRL+C i tekst će biti kopiran u klipboard. Zatim kliknite mišem u polje za prevođenje i stisnite tipku CTRL+V. Cijeli tekst će biti ubačen u polje za prevođenje. Desno odaberite jezik na koji želite da se tekst prevede i Google će ga automatski prevesti.

Drugi način je da otvorite stranicu od Auxmoneja sa Google Chrome. Kada vam se stranica otvori onda kliknite na desnu tipku miša i otvorit će vam se mali menu i među opcijama odaberite: Prevedi na hrvatski, srpski ili bosanski. Cijela stranica će vam onda biti prevedena na vaš jezik.

Tko može posuditi novac?
Uglavnom, svatko može posuditi novac od auxmoneya. Da bi dobili zajam, potencijalni vjerovnici moraju imati najmanje 18 godina, ali i ne više od 69 godina, da žive u Njemačkoj i imaju njemački bankovni račun. Osim toga, oni bi trebali imati redoviti dohodak tako da je otplata kredita zajamčena.

Tražitelji kredita, čija je banka već odbila davanje kredita, imat će kod nas šansu za dobivanje kredita. Međutim, auxmoney ne smije posuditi osobama koje imaju teške negativne karakteristike (prevare, nalog za uhićenje, stečaj i otvorene zahtjeve za kredit).

Kako se mogu prijaviti s auxmoney?
Zajmoprimci se registriraju kada prvi put dižu kredit kod auxmoneya i slijede korake. Na kraju će vas pitati za email i lozinku. Detaljne upute sam dao iznad na ovoj stranici.

Koliko košta auxmoney?
Za zajmoprimce, registracija i predaja zahtjeva na auxmoney je besplatan. Nakon uspješnog pozajmljivanja, auxmoney će vam naplatiti jednokratnu proviziju. Naknada se temelji na roku otplate i kreditnom rejtingu. Osim toga, od naše partnerske banke, SWK banke, naplaćuje se naknada za uslugu od 2,50 eura.

Može li se dobiti zajam/kredit s negativnom Schufa?
Da, na auxmoneyu možete također dobiti zajam/kredit ako imate lošu Schufa. Ali u teškim situacijama, kao što je bankrot ili nalog za uhićenje, međutim, auxmoney ne može dati kredit.

Je li zajam bez prihoda moguć?
Ne morate nužno imati klasičnu, fiksnu plaću, ali općenito: samo oni koji mogu vratiti zajam u mjesečnim ratama, mogu dobiti zajam.

Koji su dokumenti potrebni za uspješno zaduživanje?
Za vaš zahtjev za kredit, ne trebamo nikakve druge dokumente osim vaših osobnih podataka. Ako je financiranje uspješno, dovoljna je osobna iskaznica (lična karta) (Postident) i potpisani ugovor o kreditu. U nekim slučajevima, međutim, tražimo dodatne dokumente, kao što su platne liste.

Koji se iznos kredita može zatražiti?
Na auxmoneyu možete dobiti kredit od 1.000 € do 50.000 €.

Koliko dugo traje isplata?
Čim ste ugovorne dokumente proslijedili našoj partnerskoj banci, uplata će biti izvršena u roku od nekoliko radnih dana.

Možete li ubrzati isplatu?
Sami možete ubrzati isplatu: Pošaljite potpisane dokumente o zajmu našoj partnerskoj banci što je prije moguće.

Süd-West-Kreditbank Finanzierung GmbH
Am Ockenheimer Graben 52
55411 Bingen am Rhein

Koji dokumenti su potrebni?
U unaprijed ne trebamo nikakve dokumente. Tek nakon financiranja tražimo neke dokumente kao što su platne liste.