Krediti u Njemačkoj

Za sve koji rade i žive u Njemačkoj iskoristite povoljnije brze  kredite.  Bez papirologije online se registrirajte i pošaljite besplatni upit.  Za samo nekoliko minuta saznat ćete da li će investitori financirati vaš kredit ili neće.

• za odmor
  • auto krediti
  • za samozapošljavanje
  • renoviranje , namještaj, tehnička roba
  • zatvaranje drugih kredita
  • tekući račun
  • drugo
S više od 668.000 članova i više od 95 milijuna € kreditnog volumena. Najbolji partnerski program za kredite u Njemačkoj.
Brzo, jednostavno bez papirologije. U samo nekoliko minuta, saznat ćete da li investitori žele financirati vaš kredit. Imate svoj novac na računu u roku od nekoliko dana.

Prijevod na Hrvatski: upotrijebite Google Chrome kako biste stranicu preveli na Hrvatski. Kliknite desni klik miša i odaberite “Prevedi na Hrvatski”.

Posudba do 50.000 €

Kliknite na baner za više informacija
Geld leihen
Pogledajte video:

Krediti za samozaposlene
auxmoney - Geld leihen für die Selbständigkeit

Želite li investirati sa 5,5% dobiti
auxmoney - Geldanlage mit hoher Rendite

Želite li zaraditi kao suradnik (affiliate)
auxmoney Partnerprogramm - Partner werben Partner

Kao suradnici radeći za Auxmoney možete ostvariti više vrsta zarade.

1. Za svaki poslani zahtjev za kredit plaćeni ste 35€.
  2. Za isplaćeni kredit plaćeni ste 1,5%. Recimo za uspješno isplaćen kredit od 25.000€, npr. plaćeni ste 375€.

Od nedavno Auxmoney nudi kredite do 50.000€.  Ne samo da to čini ponudu zanimljivijom, već i udvostručuje vašu proviziju po zajmu. Umjesto 375 €, sada možete zaraditi do 750€.

1. Provizije za ulaganja po investitoru 40€, a po izvršenoj investiciji najmanje 100€.
  2. Ako zaposlite druge suradnike od njih ćete zarađivati 50%.

Stranicu mi je preporučio jedan moj prijatelj jer je on od Auxmoney-a već više puta dobio plaćeno.

I naravno vaše prihode je potrebno prijaviti u roku tjedan dana kao drugi dohodak (honorarni posao). Knjigovođa obično uzme 100 kn. Ako ste zaposleni plaćate 35% poreza  i prireza, a zdravstveno ne treba. Porez i prirez se vraća druge godine. Ovo je čisto informativno. Za detalje upitajte svog knjigovođu. (Informacije za one koji žive u Hrvatskoj.)

Pravila

Ako želite postati suradnik prvo pročitajte pravila od Auxmoney-a na: https://www.auxmoney-partnerprogramm.de/werberichtlinien.php

Ukratko:

• Nije dozvoljeno skračivanje affiliate url-a.
  • Nije dozvoljeno napraviti facebook stranicu sa nazivom Auxmoney.
  • Nije dozvoljeno koristiti stranice za razmjenu posjetitelja, pop up i pop under, i plaćati oglase za gledanje, plaćene klikove, plaćene emaile i slične štoseve.
  • Nije dozvoljeno koristiti ključne riječi kao “krediti za nezaposlene” “nezaposlenost”, “bez kreditne sposobnsti”, “krediti za blokirane” i sl.
  • Nije dozvoljeno manipulirati prijateljima da šalju zahtjev za kredit kako bi ostvarili zaradu od upisa.
  • Naziv “auxmoney” se ne smije koristiti kao ključna riječ u oglašavanju bilo gdje.
  • Adwords ne dozvoljava affiliate linkove, niti vašu web stranicu sa affiliate linkovima. Ne isprobavajte jer će vas blokirati i blokirat će vam račun na Auxmoney-u. ovo pišem iz iskustva.

Ovo su neka najvažnija pravila, ali ima ih još pa ih proučite. Ne kršite pravila jer će vam zatvoriti affiliate račun!