Rituali Zlatne Zore

MANJI RITUAL PENTAGRAMA (MRP)

Manji Ritual Pentagrama je jedan od najčešćih rituala koji se radi u raznim okultnim i paganskim grupama. On proizvodi izvanredne promijene u svijesti i dovodi do spiritualnog rasta.

Zovu ga još i Majstor metala i Kamen Mudrosti.

Ritual Pentagrama

Manji Ritual Pentagrama se sastoji iz dva dijela: prizivni ritual pentagrama i tjerajući ritual pentagrama.

Prizivni Ritual Pentagrama štiti magičara i dopušta da pozitivne i blagotvorne energije teku u auru magičara i stvara se posebna povezanost sa energijom kozmosa i Bogom. Prizivni Ritual Pentagrama se radi ujutro nakon buđenja.

Tjerajući Ritual Pentagrama štiti od negativnih astralnih energija koje su se tijekom dana nakupile u astralnom i eteričnom tijelu.

Mnoge grupe prakticiraju neku svoju varijantu rituala pentagrama i nemaju dobre rezultate. Stoga je za maksimalni učinak važno naučiti ispravno izvoditi rituale.

Ispravno učinjen Tjerajući Ritual Pentagrama stvara u sebi i prostoru osjećaj čistoće. Stoga je on izvanredan ritual za pročišćavanje poslovnog ili stambenog prostora od negativne energije.

Prizivni Ritual Pentagrama stvara osjećaj posvećenosti i svetog blagoslova.
Ritual Pentagrama se radi 2x dnevno. Ujutro prizivni i navečer tjerajući prije odlaska u krevet.

Prizivni nas povezuje sa zemaljskim strujama koje su najaktivnije ujutro, dok tjerajući koristimo navečer kako bi očistili auru od dnevnog stresa i psihičkog smeća i imali miran san.

Ritual Pentagrama se sastoji iz 4 dijela:
1. Kabalistički Križ
2. Crtanje Pentagrama
3. Invokacija Arkanđela
4. Kabalistički Križ

Napomena: Na internetu su ponuđeni svakakvi rituali, a mnogi su negativni i treba biti oprezan. Rituali Zlatne Zore su sveti i posvećeni visokim ciljevima. Prema mom iskustvu mnogi magičari miješaju sve živo i ne razlikuju dobro od zloga. Na kraju prizovu loše energije i život im je pun kaosa i teškoća. Važno je uvijek ispravno koristiti magičko znanje i ništa loše vam se neće dogoditi. Ako slijedite ovaj savjet uvijek ćete biti na stazi Svjetla!

RITUAL SREDNJEG STUPA

Manji Ritual Pentagrama i Ritual Srednjeg Stupa su dva najčešće korištena rituala u Zlatnoj Zori.

On je kreiran da probudi psihičke centre u našim suptilnim tijelima i omogući cirkulaciju božanske energije u auri. Ovo je metoda buđenja kundalinija pogodna za zapadnjake.

Ritual Srednjeg Stupa

Prvo se počinje raditi sa sefirotima Srednjeg Stupa, a kasnije se dodaju bočni stupovi.

Intonacija božanskih imena olakšava ulazak u alfa i teta stanje svijesti.

Cilj vježbi Srednjeg Stupa je eventualno oblikovati Filozofski Kamen ili Dijamantno tijelo. Potrebne su mnoge faze transformacije da bi se ovo postiglo. Cirkulacija svjetla u auri daje mir, radost i otvara unutarnji svijet. Cirkulacija svjetla kreira svjetlosno tijelo. Vježba Srednjeg Stupa nas dovodi u povezanost sa višim Jastvom.

Naravno ovo su samo neke od tema koje se uče u Zlatnoj Zori. Učenje obuhvaća meditaciju na elemente, rituale za ostvarivanje želja, vidovito istraživanje razina, astralno putovanje, izradu talismana, tarot i još mnogo drugoga.