ZALJUBLJENOST

osho

Na ovoj je slici Osho jako lijep. Osim što je elokventan on zrači čak i preko slike nekom energijom. Kada čovjek otkloni spolne blokade onda energija teče prema gore i zrači. Ona onda ne ističe kroz spolne organe, već teče kroz cijelo tijelo, zrači kroz grudi, lice i oči. Tada se ona manifestira kao zaljubljenost, ljepota i radost!

Ta zaljubljenost se dogodi kada smo se prvi puta zaljubili i još nismo imali spolni odnos. To je ono nešto u zraku, kada ne trebamo ništa reći, kada se dešava samo od sebe. Kada počne seks onda ta čarolija počne nestajati sve dok se potpuno ne ugasi, sve dok zmija ne zatvori oči i potpuno ne zaspe. A kada zmija zaspe onda je za ovaj život put ka bogovima završen.

Kako dozvoliti energiji da teče. Kad se nađete u blizini osobe koja vas spolno privlači, uzbuđuje, nemojte ju potiskivati. Tada će se pojaviti strast, pohota. Pustite energiji da teče, samo budite svjesni što se događa i promatrajte. Osjetite energiju, pustite joj da radi što hoće. Ona će naći put. Ona će vas osloboditi. Poteći će prema gore, kroz trbuh i početi zračiti kroz grudi, kroz lice i oči. Prvi puta ćete osjetiti pravu zaljubljenost i radost. Cijelo lice i tijelo će zračiti ozarenošću. Tada ćete slaviti život.

Lucis