ČETIRI ZAKONA BLAGOSTANJA

Novac je kao što znamo sredstvo razmjene i stoga je pametno naučiti vladati novcem. To nas nisu učili u školi zar ne? Jer da su nas učili vjerojatno mnogi ne bi upali u financijske teškoće. Kada naučite vladati financijama smanjit ćete napetost i stres. U ovim kratkim člancima želim vam dati ideju kako da zauvijek postanete gospodar financija a ne njihov rob. Četiri osnovna zakona financija su:

1.    Zakon zarade
2.    Zakon potrošnje
3.    Zakon štednje
4.    Zakon investiranja

Prvi i najvažniji zakon je zakon zarade. Ako nemate prihoda onda sve ostalo pada u vodu.

Postoje mnogi mitovi u vezi novca koje su nas učili naši roditelji, učitelji, prijatelji, savjetnici i drugi “mudri ljudi”, a to je da samo naporan rad dovodi do blagostanja i drugi da novac koji se lako zaradi nije dobar. Još jedan uobičajeni mit u vezi novca je da će vam obrazovanje osigurati financijski uspjeh. Ovu ideju naročito propagiraju učitelji. Kada bi to zaista bila istina, tada bi učitelji i profesori bili najbogatiji ljudi na zemlji. Većina njih nije bogata.

Još jedan uobičajeni mit u vezi novca u koji sam ja vjerovao je da novca nema dovoljno za sve. Zato je bolje biti siromašan i pošten nego bogat i zao. No novca ima u izobilju samo treba znati kako ga usmjeriti na vlastitu slavinu.

Nastavit će se… Ako vam se članak svidio kliknite dolje na PODIJELI! Uskoro stižu vrlo zanimljivi  i vrući članci. Oni će Vam promijeniti život. Više nikada nećete biti bez novaca!
http://www.bankovni-krediti.net/